Nyborg Marina - Gæstebro

Ny gæstebro

I forbindelse med den nye helhedsplan for Nyborg Marina lød startskudet med etableringen af den 60 meter lange flydebro.

Flydebroen består af 3 sektioner af hver 20 meter i længden med en bredde på 3 meter. Hver sektion vejer 36 ton som giver flydebroen en lav fribordshøjde på 0,55 meter. Derudover giver den store vægt af sektionerne en stor stabilitet.

Flydebroen er forankret med betonanker og kæder som ligger på havbunden. Forankringen skal sikre, at flydebroen ikke flytter sig. 

På flydebroen er er monteret bellevueplinte og belysningspullerter samt redningsstiger og redningsstander med førstehjælpsudstyr. 

Derudover er der monteret BEAS stander til at forsyne med el og vand til sejlskibene.  

Til at etablere vand blev der anvendt styret underboring for at mindske opgravningen mest muligt af hensyn til havnens bruger. 

Flydebroen og langgangen blev produceret og monteret på 4 uger. 

Hent pdf

Kategori: Bade- og Bådebroer

Periode: 06.2016 - 07.2016

Bygherre: Nyborg Kommune, Nørregade 9, 5800 Nyborg

Rådgiver: Hasløv & Kjærsgaard Arkitektfirma I/S, Ny Østergade 32, 1101 København K

Entrepriseform: Hovedentreprise

Entreprisesum: Kr. 1.040.000,-

Sted: Nyborg Marina, Vesterhavnen 1, 5800 Nyborg

->  Se flere referencer

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

14

AUG

Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

Munck Gruppen skal over de næste 4 år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, hidtil største projekt til dato.

->  Se alle nyheder