Kystsikring

 • Taarbæk - Kyststi - Springforbi

  I forbindelse med stormene i år 2013 tog kyststien mellem Taarbæk og Strandmøllekroen voldsom skade. Med et ønske om at reetablerer stien skulle kystsikringen forstærkes.

  ->  Se referencen

 • Kolby Kås Havn - Renovering af Vestmolen

  Renovering af Vestmolen i Kålby Kås Havn ved udlægning af sprængsten.

  ->  Se referencen

 • Rudkøbing Havn - Nye Molehoveder

  Molehovederne i indsejling til Fiskerihavnen skulle fornyes og de tilstødende stenmoler skulle forlænges og suppleres med sten.

  ->  Se referencen

 • Kystparken - Forstærkning af kystbeskyttelse

  Etablering af 43 meter stenfod for tilvejbringelse af fri passage for offentligheden og forstærkning af eksisterende kystbeskyttelse.

  ->  Se referencen

 • Sejerø - Renovering af Vestmolen

  Ved Sejerø er den gamle vestmole blevet lagt om og forlænget med ca. 50 meter. Derudover er der blevet etableret 2 nye tømmerkister og en sandfanger på ca. 30 meter.

  ->  Se referencen

 • Sydfynske broer - Supplering af bundbeskyttelse

  For at sikre bropillerne ved Langelangsbroen, Svendborgsundbroen og Siøsundbroen blev der udlagt ca. 4.000 tons sten, som bundsikring.

  ->  Se referencen

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

14

AUG

Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

Munck Gruppen skal over de næste 4 år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, hidtil største projekt til dato.

->  Se alle nyheder