Ærøskøbing - Fornyelse af Fiskeribroen

Fornyelse af Fiskeribroen

Marstal og Ærøskøbing Havne havde et ønske om at fornye den gamle betonbro kaldet Fiskeribroen. 

Den gamle betonbro blev nedbrudt og alle brokkerne blev fjernet. 

Der blev rammet 18 nye greenheartpæle med en længde på 12 meter. Pælene skulle rammes umiddelbart foran hvor betonpælene til den gamle betonbro stod. Træbroen er etableret parallelt med pieren til Ærøskøbing-Svneborg færgelejerne. Pieren er placeret oven på sten, som har en stejl skråning ud under træbroen. Derfor skulle der under ramningen af pælene tages hensyn til at stenene ikke begyndte at skride. 

Træbroen blev etableret som en 1-pæls bro, hvor traverserne i broen blev forankret til pieren. Den underliggende konstruktion af træbroen består af azobe tømmer, hvor overbygningen er udført i trykimprægneret tømmer. Der er etableret et fenderlister i tre niveauer på forsiden af broen. 

Pælene går op gennem brodækket, hvorpå der er monteret fortøjningsbeslag på. Ved tankanlægget er der etableret et opsugningsrør til havvand. Ved den sydlige ende af broen er der etableret adgang til broen i form af en rampe til kørestolsbruger. 

Hent pdf

Kategori: Bade- og Bådebroer

Periode: 03.2015 - 06.2015

Bygherre: Ærø Kommune, Statene 2, 5970 Ærøskøbing

Rådgiver: M.S. Rosbæk ApS, Færgevej 4, 5700 Svendborg

Entrepriseform: Hovedentreprise

Entreprisesum: Kr. 1.100.000,-

Sted: Ærøskøbing, Havnegade, 5970 Ærøskøbing

->  Se flere referencer

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

14

AUG

Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

Munck Gruppen skal over de næste 4 år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, hidtil største projekt til dato.

->  Se alle nyheder