Kystsikring

 • Taarbæk - Kyststi - Springforbi

  I forbindelse med stormene i år 2013 tog kyststien mellem Taarbæk og Strandmøllekroen voldsom skade. Med et ønske om at reetablerer stien skulle kystsikringen forstærkes.

  ->  Se referencen

 • Kolby Kås Havn - Renovering af Vestmolen

  Renovering af Vestmolen i Kålby Kås Havn ved udlægning af sprængsten.

  ->  Se referencen

 • Rudkøbing Havn - Nye Molehoveder

  Molehovederne i indsejling til Fiskerihavnen skulle fornyes og de tilstødende stenmoler skulle forlænges og suppleres med sten.

  ->  Se referencen

 • Kystparken - Forstærkning af kystbeskyttelse

  Etablering af 43 meter stenfod for tilvejbringelse af fri passage for offentligheden og forstærkning af eksisterende kystbeskyttelse.

  ->  Se referencen

 • Sejerø - Renovering af Vestmolen

  Ved Sejerø er den gamle vestmole blevet lagt om og forlænget med ca. 50 meter. Derudover er der blevet etableret 2 nye tømmerkister og en sandfanger på ca. 30 meter.

  ->  Se referencen

 • Sydfynske broer - Supplering af bundbeskyttelse

  For at sikre bropillerne ved Langelangsbroen, Svendborgsundbroen og Siøsundbroen blev der udlagt ca. 4.000 tons sten, som bundsikring.

  ->  Se referencen

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

11

DEC

Munck Havne & Anlæg indgår kontrakt med Københavns Lufthavne A/S

Torsdag d. 6. december blev underskriften sat, og over de kommende 21 måneder vil Munck Havne & Anlæg være beskæftiget på entreprisen ’New Contact Stands E27 & E33’ for Københavns Lufthavne.

1

MAJ

Munck skal bygge broer og veje i Ghana

Munck Civil Engineering a/s har indgået kontrakt med Ghana Highway Authority om det Danida-finansierede projekt ’Danida Bridges in Northern Ghana’.

->  Se alle nyheder