Munck Havne og Anlæg

Referencer

 • Horsens Kommune - Renovering af inderkajen

  Projektet omhandler renovering af inderhavnen i Horsens Havn med opgaver fordelt på hhv. Nordre Kaj, Havnetrekanten samt Søndre Kaj.

  ->  Se referencen

 • Helhedsgenopretning af Valby Langgade

  Projektet omhandler helhedsgenopretning af Valby Langgade mellem Skolegade og Vigerslevvej, hvor entreprisen er opdelt i 6 deletaper. Helhedsgenopretningen omfatter primært genopre

  ->  Se referencen

 • Stubbekøbing Havn - Renovering af Sydkajen

  Renovering af kajstrækning i Stubbekøbing Havn, hvor eksisterende kaj var i meget ringe forfatning. Kajen blev opgraderet til en fremtidig belastning på 20 ton/m2.

  ->  Se referencen

 • Opførelse af Industrihal i Tiegentbyen

  Udførelse af jord-, kloak- og betonarbejder i forbindelse med opførelse af 28.000 m2 industrihal samt 23.000 m2 udenomsarealer.

  ->  Se referencen

 • Taarbæk - Kyststi - Springforbi

  I forbindelse med stormene i år 2013 tog kyststien mellem Taarbæk og Strandmøllekroen voldsom skade. Med et ønske om at reetablerer stien skulle kystsikringen forstærkes.

  ->  Se referencen

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

6

OKT

Fokus på lærlinge

I sidste uge blev den første anlægsstruktør i længere tid uddannet i Munck Forsyningsledninger. Flere anlægsstruktørelever er undervejs med uddannelsen i Munck, og vi forventer at lave aftale med endnu flere i fremtiden.

15

SEP

Ny direktør i Munck Havne- & Anlæg

Jesper Ulriksen er pr. 8. august 2016 tiltrådt som administrerende direktør i Munck Havne & Anlæg a/s. Han afløser hermed Hans Christian Munck, som fortsætter som direktør i Munck Gruppen a/s.

->  Se alle nyheder