Munck Havne og Anlæg

Referencer

 • Nyborg Genbrugsstation

  Entreprisen omhandler jord-, sand-, sten- og betonarbejder, afvanding og belægningsarbejde i forbindelse med etablering af en helt ny og fremtidssikret genbrugsstation i Nyborg.

  ->  Se referencen

 • Ballerup Boulevard – Med LAR projekt

  Fra hovedvej til bymidte. Projektet omhandler indsnævring af Ballerup Boulevard mellem Torvevej og Bybuen beliggende i Skovlunde bymidte.

  ->  Se referencen

 • Aarhus Havn - Omni Terminal og Kaj 204-206

  Mere vand skal omdannes til land på Aarhus Havn. Terminalen er døbt "Omniterminalen" efter det latinske ord "omni", der betyder "alle".

  ->  Se referencen

 • YX Truckanlæg ved Nyborg Øst

  Entreprisen omhandler etablering af et nyt truckanlæg i Nyborg for YX Erhverv - herunder anlæg af truck-parkeringspladser og toiletter.

  ->  Se referencen

 • Horsens Kommune - Renovering af inderkajen

  Projektet omhandler renovering af inderhavnen i Horsens Havn med opgaver fordelt på hhv. Nordre Kaj, Havnetrekanten samt Søndre Kaj.

  ->  Se referencen

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

16

OKT

Munck indgår stor rammeaftale med Københavns Kommune

I dag skrev Munck Havne & Anlæg a/s under på en 4-årig rammeaftale for helhedsgenopretning af veje for Københavns Kommune.

6

OKT

Munck Gruppen vokser igen

Onsdag d. 4. oktober skrev adm. direktør i Munck Gruppen a/s, Hans Christian Munck, under på overtagelsen af Entreprenørfirmaet Ollerup A/S. Dermed tæller koncernen godt 1600 medarbejdere.

->  Se alle nyheder