Udvidelse af Faaborg Lystbådehavn - Etape 2

Udvidelse med 110 bådepladser i Faaborg Lystbådehavn - Totalentreprise

Efter at have stået have stået for første udvidelse af Faaborg Lystbådehavn, har tilgangen af sejlere betydet øget behov for pladser i Faaborg Havn, og Munck Havne & Anlæg a/s opførte i totalentreprise efterfølgende etape 2. Projektet dækker over yderst udfordrende bundforhold, hvor der blev etableret store pælebukke med 27 meter lange pæle som de længste. Alt i alt blev etableret knap 300 lbm. estakadevæg og hertil knap 150 lbm. bådebroer.

Konstruktionen har givet Faaborg Havn et nyt bassin på knap 15.000 m2.

Konstruktionen er udført i tropisk træ, for at opnå bedst mulige holdbarhed i det våde miljø. Alle materialer stammer fra bæredygtig skovdrift og er FSC mærkede.

For at inddrage den første udvidelse af havnen i anden etape, er estakaden her skåret ned og indrettet med bådepladser, samt bænke til gæster der besøger havnen.

På den kunstige ø er lavet en promenade med 3 store trin, hvor sejlere og gæster af havnen kan nyde deres mad fra de omkringliggende grillpladser, en is eller blot kigge på den flotte natur.

 

Hent pdf

Kategori: Bade- og Bådebroer

Periode: 02.2012 - 09.2013

Bygherre: Faaborg Havn, Kanalvej 19, 5600 Faaborg

Rådgiver: Niras, Åboulevarden 80, 8000 Aarhus C

Entrepriseform: Totalentreprise

Entreprisesum: Kr. 12.000.000,-

Sted: Faaborg Lystbådehavn, Værftsvej, 5600 Faaborg

->  Se flere referencer

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

14

AUG

Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

Munck Gruppen skal over de næste 4 år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, hidtil største projekt til dato.

->  Se alle nyheder