Helhedsgenopretning af veje i KBH

Helhedsgenopretning af veje

Munck Havne & Anlæg er en af tre entreprenører på en stor rammeaftale med Københavns Kommune, hvor forskellige vejstrækninger skal helhedsgenoprettes. Vejprojekterne tildeles løbende gennem fire år. Det første projekt - Projekt Hulgårdsvej - blev tildelt og projekteret i 2017 med opstart i april 2018.

 

Samarbejdet på rammeaftalen bærer gennemgående præg af tidlig inddragelse af entreprenøren, og således vil Munck Havne & Anlæg a/s typisk være med til at granske vejprojekterne og komme med tekniske input, før de startes op. Bl.a. har Munck Havne & Anlæg i denne forbindelse stået for udarbejdelse af trafikplaner.

 

Projekterne rummer forskelligartede genopretningsarbejder på veje, fortove og cykelstier, hvor Munck Havne & Anlæg står for alt fra opbrydning til retablering og finish. Bl.a. udføres anlægs- og asfaltarbejde samt afvanding, højderegulering af brønde og dæksler mv.

 

De enkelte vejprojekter på rammeaftalen tilrettelægges efter de pågældende ønsker og behov fra Københavns Kommune. Arbejdet udføres på særdeles trafikerede strækninger og stiller således høje krav til professionel trafikhåndtering. Udførelsesområdet er desuden kendetegnet ved stor befolkningstæthed med mange omkringliggende bygningsværker, hvilket stiller høje krav til afskærmninger og sikkerhedsforanstaltninger.

Hent pdf

Kategori: Anlæg

Periode: 01.2018 - 12.2021

Rådgiver: Rambøll Danmark A/S, 

Entrepriseform: 4-årig rammeaftale

Entreprisesum: Kr. 200.000.000,-

->  Se flere referencer

Hent profilbrochure

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

25

SEP

Anlægsstruktørelev færdigudlært med manér

Både stemningen og karakteren var i top, da anlægsstruktørelev Jonas Jensen fra Munck Havne & Anlæg afsluttede sin svendeprøve i denne uge.

4

SEP

Spritny gravemaskine til nyudlært maskinfører

I juli 2020 blev Munck Havne & Anlægs maskinførerelev Peter Wiil færdig med sin toårige uddannelse til maskinfører. Han valgte at gå i lære som maskinfører efter mange år som håndmand - og den beslutning har han ikke fortrudt.

->  Se alle nyheder