Ledige stillinger i Munck

Engagerede håndmænd til anlægsopgaver på Sjælland
Munck Havne & Anlæg a/s
Kunne du tænke dig et spændende job i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder, hvor du bliver del af et sjak med dygtige og erfarne kolleger?

Kantineleder til Grønland / Canteen manager for Greenland
Munck Gruppen a/s
Vil du stå i spidsen for kantinen i vores camp i Nuuk? Would you like to be the head of our camp canteen in Nuuk?

Landmåler til Munck Havne & Anlæg på Sjælland
Munck Havne & Anlæg a/s
Motiveres du af en afvekslende hverdag med ansvar for en bred vifte af landmålingsopgaver - med områdets nyeste teknologi til rådighed - på forskellige havne- og anlægsprojekter? Så er det dig, vi mangler.

Maskinfører & Håndmænd
Munck Forsyningsledninger a/s - Vejle
Søges til det sydlige Jylland

Maskinfører og håndmænd
Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup
Lige nu søger Munck Forsyningsledninger engagerede og fleksible medarbejdere til at udføre vandopgaver på vores rammeaftale med HOFOR Vand i Hovedstadsområdet.

Maskinførere og håndfolk til vandopgaver
Munck Forsyningsledninger a/s - Glostrup
Lige nu søger vi engagerede og fleksible medarbejdere til at udføre vandopgaver på vores rammeaftale med Novafos Vand i Gentofte/Gladsaxe området.

Medarbejdere til lufthavnsprojekter i Nuuk og Ilulissat
Munck Gruppen a/s
Vil du være med til at bygge Grønlands fremtid, og har du erfaring som maskinfører, mekaniker, smed, sprængningassistent, køkken- og/eller rengøringsassistent, så se mere her.

Medarbejdere til lufthavnsprojekter i Nuuk og Ilulissat (funktionærer)
Munck Gruppen a/s
Vil du være med til at bygge Grønlands fremtid, og har du erfaring som formand, projektleder-/chef, projektingeniør, landmåler, sprængningsleder eller administrativ medarbejder, så se mere her.

Movax-fører til spuns- og pæleramning
Munck Havne & Anlæg a/s
Kan du betjene en gravemaskine, og kunne du tænke dig at spille en kernerolle på vores spuns- og pæleramningsprojekter over hele landet?

Munck Asfalt søger chauffør til OB-sprøjtebil
Munck Asfalt a/s
Vil du opleve Danmark, når det er smukkest, og samtidig være med til at vedligeholde veje, pladser og stier i hele Danmark?

Procesoperatørelev til asfaltværk i Roskilde
Munck Asfalt - Svogerslev
Læser du til procesoperatør, og kunne du tænke dig skærpede kompetencer i kvalitetssikring, produktion, fabriksdrift og vedligehold inden for asfaltområdet? Så har vi din nye elevplads!

Projektleder / formand til fiberprojekter
Munck Forsyningsledninger a/s - Vejle
Vi søger en engageret projektleder / formand til at stå i spidsen for udførelsen af en række fiberprojekter i Jylland.

Rørlægger til kloak- og anlægsopgaver
Munck Forsyningsledninger a/s - Odense
Munck Forsyningsledningers anlægs-afdeling søger lige nu en dygtig og erfaren rørlægger til at udføre kloak og anlægsopgaver, primært på Fyn

Rørlægger til Munck Havne & Anlæg
Munck Havne & Anlæg a/s
Kunne du tænke dig et spændende job med gode fremtidsmuligheder og kolleger i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder?

Rørlægger til Munck Havne & Anlæg på Sjælland
Munck Havne & Anlæg a/s
Kunne du tænke dig et spændende job med gode fremtidsmuligheder og kolleger i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder?

Safety Manager to Odense Letbane infrastructure
Munck Civil Engineering a/s
Munck Civil Engineering a/s is, in partnership with the Spanish contractor COMSA, building the infrastructure for Odense Letbane, and we are looking for a new colleague in the Safety Department.

Sjakbajs til anlægsopgaver på Sjælland
Munck Havne & Anlæg a/s
Kunne du tænke dig et spændende job med masser af ansvar, gode fremtidsmuligheder og engagerede kolleger i en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder?

 

 

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

23

JAN

Munck Gruppen øger omsætningen – og ser fremad efter hårde år i Island

Munck Gruppen A/S har i regnskabsåret 18/19 øget sin omsætning til 2,25 mia. DKK, hvilket er ca. 10 % højere end året før. Koncernens resultat ender på 15 mio. DKK før skat.

14

AUG

Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

Munck Gruppen skal over de næste 4 år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, hidtil største projekt til dato.

->  Se alle nyheder