Byggegruber

Byggegruber anvendes i større og større omfang i forbindelse med bygge- og anlægsopgaver. Byggegruberne anvendes bl.a. ved lægning af ledninger i jord eller ved udgravninger under grundvandsspejlet. Byggegruber bliver typisk etableret af stålspuns som er afstivet med enten ankre eller indvendig afstivning.

 

Munck Havne & Anlæg har etableret flere byggegruber rundt om i landet for både privat og offentlige instanser. Vi har i Munck Havne & Anlæg opbygget en stor ekspertise og Know How i etablering af byggegruber og vi er sikre på at vi kan være dig behjælpelig med dit projekt.

Kontaktperson

Jens Marling

Teknisk Chef

Mobil +45 40 20 03 49

-> Send email

Nyheder fra Munck Havne og anlæg

14

AUG

Munck indgår lufthavnskontrakter i Grønland

Munck Gruppen skal over de næste 4 år udføre lufthavnsbyggeri i henholdsvis Nuuk og Ilulissat. Dette er en realitet, efter der tirsdag d. 13. august 2019 blev skrevet kontrakt på Munck Gruppens, samlet set, hidtil største projekt til dato.

11

DEC

Munck Havne & Anlæg indgår kontrakt med Københavns Lufthavne A/S

Torsdag d. 6. december blev underskriften sat, og over de kommende 21 måneder vil Munck Havne & Anlæg være beskæftiget på entreprisen ’New Contact Stands E27 & E33’ for Københavns Lufthavne.

->  Se alle nyheder